Sleutels

Sleutels

Heeft u uw sleutels verloren, of heeft u gewoon een extra paar reserve sleutels nodig bijvoorbeeld voor een familielid. Ook daarvoor kunt u terecht bij Hieltje Kapellen. Wij beschikken over een zeer ruime voorraad waarbij de meeste gangbare sleutels bij ons gewoon direct te verkrijgen zijn. Indien het desgewenst model toch niet op voorraad is dan is deze zeer snel te leveren. Wij maken alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit sleutels. Zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe sleutel weer jarenlang meegaat.

Tevens kunt u bij ons terecht voor veiligheidssleutels. Wij maken gebruik van het welbekende merk cilindersloten Abus XP2 met hoogst mogelijk kwaliteit en degelijkheid.
Bij Hieltje Kapellen wordt gebruik gemaakt van de beste machines om zo nauwkeurig mogelijk een duplicaat te maken van uw sleutels. Ondanks deze hoge kwaliteiten blijft het laten maken van een nieuwe paar sleutels een voordelige keuze met prijzen beginnend bij slechts 6 euro. Wij kunnen allerlei sleutels voor u produceren, denkt u hierbij aan sleutels voor onder andere auto’s, fietsen, kluizen en certificaat sleutels.
Kortom, ook voor al uw sleutels kunt u terecht bij hieltje kapellen.