Schoen Reparatie

Schoenreparatie

Zijn u schoen toe aan reparatie en bent u op zoek naar een schoenmaker met jarenlange ervaring. Bij Hieltje Kapellen bent u aan het juiste adres. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn uw schoenen bij ons gegarandeerd in goede handen. Met goed advies en vakkundige reparatie staat ons team altijd voor u klaar!

U kunt bij ons terecht voor kleine reparaties zoals het repareren van een hak of het dichten van een klein gaatje. Maar ook voor reparatie zoals het vervangen van een schoenzool kunt u bij ons terecht.Bij schoenmaker Hieltje Kapellen repareren wij alleen met hoogwaardige materialen. Zo kunt u er ook zeker van zijn dat u reparatie of vervanging ook weer lang mee gaat.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een nieuwe rits in uw laars, een binnenzool of een klein stikseltje vastmaken.Bij ons staat service en klantvriendelijkheid altijd op de eerste plek. Voor advies bent u altijd welkom.Als u bij ons de winkel betreed met uw schoenen kunnen wij bekijken welke reparatie noodzakelijk is en of het nog waard is om deze te repareren. Wij geven altijd vooraf een prijs zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.U schoenen zijn bij ons in goede handen, tot ziens bij onze winkel in Kapellen.