Graveren

Graveren

De benzine aansteker is de meest bekende aansteker ter wereld.
Deze dankt haar bekendheid doordat deze in het verleden gebruikt werd door het leger. Voor benzine is gekozen doordat gas niet ontbrandt bij extreme kou.
Voor een gepersonaliseerde benzine aansteker kunt u bij Hieltje Kapellen ook terecht. De bekendste benzine aansteker is van het merk Zippo en werken altijd en overal, zelfs in de wind. Wij hebben een breed aanbod van dit mooie merk. Het graveren met een persoonlijke tekst kunt u bij ons laten doen. Deze service is bij ons gratis bij aanschaf van een Zippo uit onze collectie.

Het ideale geschenk of eventueel ter gebruik als promotie materiaal.
De kwaliteit is zo dusdanig hoog dat de fabrikant een levenslange garantie geeft. Dit gebeurt bij geen enkel ander merk. Met een gegraveerde Zippo geeft u geschenk dat niet alleen mooi is maar ook heel erg lang mee gaat. Zelfs bij intensief gebruik. Door onze jarenlange ervaring kunt u ervan uitgaan dat u een kwalitatief mooi eind product krijgt.

Uiteraard doen wij ook andere producten graveren zoals:

*Aluminium graveerplaten klein
*Aluminium graveerplaten groot
*Nummerborden
*Naamborden
*Zippo’s
*…

Heeft u interesse in het graveren of bent u benieuwd welke modellen wij op voorraad hebben. Loop dan gerust bij ons binnen…
Na het graveren vullen we de Zippo voor u en maken we hem direct gebruiksklaar.